Om Line

 

Billede Line Baek Red

Kontakt 
Line Bæk bor i  - 2463 1096

Uddannelse 
Line har en uddannelse som jordemoder og er uddannet i flere akupunkturteknikker specialiseret til både fertilitetsbehandling, til akupunktur i graviditeten, under fødslen og til barslende. 

Erfaring 
Line har efter endt uddannelse arbejdet i Norge, hvor hun fik en bred erfaring med kvinder og par i alle stadier af forældreskabet, da man deroppe har organiseret sig lidt anderledes og derfor får man en anden indsigt i gravide, fødende og barslende.

Hun har været på høj specialiserede afdelinger og derigennem stor erfaring med amning af præmature, forskellige løsninger til kompliceret ammeopstarter og ammeforløb, men også det helt ukomplicerede. Line har erfaring med amning - også af større børn og tandemamning af søskende.

Kompetencer 
Line arbejder med med hele familien i fokus. Hun har stor erfaring i den nære vejledning, der er let at forstå, men med en meget høj faglighed. Lines rådgivning dækker naturligvis både før-graviditet, under graviditet og efter fødslen. 
Line har også stor erfaring med samtaler før fødslen, hvor hun også tilbyder samarbejde til udvikling af eksempelvis en fødselsplan og tilbyder også både før- og efterfødselstræning.

Personlig stil
Line er kendt for at tænke "det I ønsker, hjælper jeg med at opnå" ind i samarbejdet. Hun går til opgaven med ambitionen om at spørge helt ind til udfordringerne og få afdækket behov og ønsker. Derigennem er successen størt til at finde den rigtige løsning for hele familien. Herefter udarbejdes en plan og Lines tilgang er støttende i processen med engagement, lydhørhed og omsorg.

Mission 
At skabe de bedste forhold for en god begyndelse for et forældreskab.