idaT børnetøj

I vores butik i Holstebro har vi fornøjelsen af at tilbyde tøj fra det danske firma idaT til utrolig stærke outlet priser.

Du finder meget mere om det i vores webshop, men kig forbi, spar portoen og få tøjet med hjem i den rigtige farve og størrelse med det samme.

Webshoppen indeholder kun en begrænset del af vores store udvalg, da der er mange styles og størrelser, der kun findes i begrænset mængde. Det store udvalg finder du i vores butik i Holstebro.

Gennemgående for alle IdaTs produkter, uanset om det er bomuld, velour eller denim, er at det skal være blødt og behageligt, og at børnene let kan bevæge sig i det når de tumler rundt eller leger.

Derudover stiller IdaT store krav til produktets holdbarhed og farvens kvalitet, så det holder sig pænt og lækkert så længe som muligt. 

Alle IdaTs bomuldsprodukter er certificeret med Oeko-Tex® 100 standarden - No. 08.HIN.59821 /Hohenstein. Det er et sundhedsmærke med fokus på indholdet af sundhedsskadelige stoffer i tøj og andre produkter.

Se vores åbningstider her. Vi åbner gerne butikken udenfor vores almindelige åbningstider. Kontakt Trine på 2987 3386 og lav en aftale.