Ammerådgivning

Vi har åbent alle ugens dage, når du har brug for hjælpen. Du skal blot ringe til os 2987 3386 og aftale tid om afhentning af brystpumpe eller vejledning. Se priser her.

Vi hjælper dig godt igang med amningen - både lige efter fødslen og hvis der senere er stødt problemer til.

Vi udlejer brystpumpe fra Medela og giver dig samtidig GRATIS ammerådgivning (udmalkning) i hele lejeperioden. Se information om udlejning af Medela brystpumpe i webshoppen eller kontrakt os her

Der er mange årsager til, hvorfor det kan være nødvendigt at anvende en brystpumpe efter fødslen. Du kan have brug for at stimulere mælkeproduktionen, du kan have for meget mælk, sygdom hos dig eller hos barnet, brystbetændelse, sprækkede brystvorter og meget mere.

Vi hjælper dig godt igang med udmalkningen og støtter dit ammeforløb.

Når du får pumpen udleveret, får vi en snak om fødslen, oplevelsen i forhold til at være en familie, de udfordringer der er og dem, der venter. I fællesskab finder vi den rette tragtstørrelse, så du får en god oplevelse, når du skal malke ud.

Du får rådgivning om, hvordan mælken skal opbevares, nedkøles, optøes og opvarmes. 

Siddende -amning

Lejeperioden er minimum 8 dage, men aftalen slutter først, når din amning er etableret eller når du føler dig klar til at slippe pumpen.

Vi har konsulenter over hele Danmark. Se her, hvor du kan finde os.

Når du lejer en brystpumpe hos os, tilbyder vi gratis BabyHotline og ammerådgivning under hele lejeperioden. Alle vores konsulenter har en sundhedsfaglig baggrund, så du får grundig viden om de produkter, du får.

Når du skal leje en brystpumpe tager du kontakt pr. telefon til en af vores konsulenter og aftaler hvor og hvornår, du kan leje. Mange af vores konsulenter tilbyder også at udleje direkte fra sygehuset, men spørg, når du ringer.

Du betaler kr. 500 i depositum og købe et brystpumpesæt (enkelt eller dobbelt). Vi anbefaler i de fleste tilfælde, at købe et dobbelt brystpumpesæt, da du med dobbelt udmalkning øger mælkemængden betydeligt. Det koster kr. 20 pr dag. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, refunderes kr. 10 pr. dag.

Har du spørgsmål, så kontakt os på 2987 3386, så henviser vi til nærmeste udlejningssted.

Du kan også kontakte os her - så kan vi sammen finde den bedste løsning, så du kan sætte fokus på den bedste start som familie.