Baby Massage giver nærhed, kropsbevidsthed og glæde

Baby Massage giver nærhed, kropsbevidsthed og glæde

Baby Solutions tilbyder individuel Baby Massage og holdundervisning i Baby Massage. Du får en intens oplevelse med dit barn, som nyder at blive “nusset” på kroppen og mærke din nærhed.

At blive rørt på alle kropsdele er med til at give barnet større kropsbevidsthed og glæde ved at kunne mærke sig selv og dermed en styrkelse af dets motoriske udvikling.

Massage er et fantastisk redskab, der er med til at stimulere alle de små nerveender, der sidder i huden. Det virker beroligende, er med til at stimulere vejrtrækningen, blodcirkulationen, immunforsvaret og fordøjelsen.

Hvad skal vi lave til Baby Massage?

På kurset kombinerer vi teori og praksis. Det er vores erfaring, at hvis du kender baggrunden for hvorfor, så er det også lettere at lære hvordan.

Du får altså både teori og dokumentation og du får det "i hænderne" gennem øvelser, hvor vi gennemgår en komplet BabyMassage. Der vil være afsat tid til spørgsmål og tid til pauser, hvis din baby er sulten eller træt.

Hvad skal jeg have med?

Vi har ALT i udstyr klar, så du blot skal tænke på dig selv og din baby. Der er mulighed for at købe olie, så du kan fortsætte massagen hjemme. Se desuden mere i vores webshop.

Hvornår kan jeg gå i gang?

Vi anbefaler at du venter til din baby er mindst 4 uger. Du kan i princippet starte før, men det er vores erfaring, at de helt nyfødte hurtigt udtrættes. Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål. Du kan få udbytte af BabyMassage til dit barn uanset alder. Hvis dit barn er over 6 måneder anbefaler vi, at tilbyde et kursus til flere med samme alder for at skabe den nødvendige ro undervejs. 

Hvornår starter holdet?

På vores Facebookside kan du finde en holdoversigt. Du skal tilmelde dig ved at skrive en mail til info@babysolutions.dk. Hvis i er minimum 6 personer, der kender hinanden, så kan vi oprette et hold helt specielt til jer. Skriv og hør mere

Individuel Baby Massage og holdundervisning i Baby Massage har en varighed på tre timer.

Du kan kontakte os her for flere informationer om, hvordan vi kan hjælpe dig, din familie og dit barn til en god start på livet.

418415_382769891735877_1613878116_n