Graviditetstræning

Træn din krop og find overskud inden fødslen

Graviditeten og fødslen kan være hårdt for dig og din krop, og det kan virke helt uoverskueligt at træne med en kæmpe mave. Med graviditetstræning, har vi det hyggeligt samtidig med at vi strammer musklerne i mave, ryg, hofter og bækkenbund op. Her får du bevæget din krop og gør den klar til fødslen. Der er plads til alle uanset, hvor langt du er i graviditeten eller om det er første eller femte barn.

Hvad skal vi lave til graviditetstræning?

På vores graviditetstræningshold vil vi komme ind på bækkenbundens opbygning og lære de øvelser som er bedst, når den skal styrkes inden fødslen. Vi lægger vægt på hele kroppen og særligt den forandring, der sker med kroppen under en graviditet.

Hvornår kan jeg gå i gang?

Du kan gå i gang, når du har lyst. Kurset tilpasser deltagerne, så der er plads til både den stille og den aktive.

Hvornår starter holdet?

På vores Facebookside kan du finde en holdoversigt. Du skal tilmelde dig ved at skrive en mail til info@babysolutions.dk. Hvis i er minimum 6 personer, der kender hinanden, så kan vi oprette et hold helt specielt til jer. Skriv og hør mere

Der er mulighed for at bruge vores dygtige instruktører, som alle har en sundhedsfaglig baggrund til at få svar på dine spørgsmål om graviditet og fødsel.

 

Gravid Yoga