Kursusbetingelser

Tilmelding  
Du kan tilmelde dig et kursus ved at henvende dig til Baby Solutions enten telefonisk, pr. mail eller ved at udfylde en formular.

Betaling  
Du kan kun deltage i kurset, hvis det er betalt. Seneste betalingsdato fremgår af den fremsendte faktura. Husk tydeligt navn og kursusnummer ved indbetaling.

Betalingen omfatter med mindre andet er oplyst i kursusbeskrivelsen: Kursusmaterialer, kaffe/te og vand. Andre typer materialer kan købes i forbindelse med kurset. Der vil være tilbud om køb af mad fra ekstern leverandør.

Ved for sen betaling risikerer du at blive placeret bag eventuelle andre kunder, som måtte stå på venteliste. Hvis der skal udsendes en rykker for betaling, tillægges der et gebyr på 100 kr.

Afbestilling  
Afbestilling af kurser skal ske til Baby Solutions. Ved afbestilling beregnes følgende gebyrer:
- afbestilling tidligere end 21 dage før kursusstart betales et gebyr på kr. 200
- afbestilling mindre end 21 dage før kursusstart betales hele kursusafgiften
- ved udeblivelse betales hele kursusafgiften
- ved afbud til Drop-in hold senere end dagen før afholdelse kl. 8, afregnes kursusafgift svarende til 1 klip (ved klippekort) eller kr. 100

Tilmelding til et kursus er bindende og kurset kan ikke refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Du kan dog overdrage din plads til en anden person efter aftale med BabySolutions.

Aflysning  
Hvis et kursus må aflyses refunderes det indbetalte beløb. Baby Solutions forbeholder sig ret til at aflyse eller flytte et kursus, hvis der ikke er tilstrækkelig med tilmeldinger. Hvis et kursus må flyttes fx på grund af sygdom hos underviseren og du ikke har mulighed for at deltage på den dato, kurset flyttes til, kan du få dine penge tilbage. Hvis du har accepteret den nye dato, gælder reglerne for afbestilling.

Overnatning  
Vi har desværre ikke mulighed for at formidle overnatning i forbindelse med kurserne, men henviser til hoteller, moteller eller private i området.

Ansvar
Baby Solutions kan ikke drages til ansvar hvis du skader dit barn eller andres børn, ved at udføre øvelser gennemgået af Baby Solutions.

Fortrydelse  
I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved ”rekreative fritidsaktiviteter”, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller indenfor hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Derfor har du ikke mulighed for at fortryde din tilmelding. Hvis bestilling foretages inden 21 dage inden et kursus bortfalder fortrydelsesretten helt og din bestilling er bindende ved afgivelse.

Personlige data  
Vi gemmer dine oplysninger – navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi bruger dine oplysninger til at sørge for, at du får informationer om deltagelse på det kursus, du har købt plads på. Ydermere til at informere dig, hvis uforudsete problemer skulle opstå og/eller kurset eller arrangementet må flyttes til en anden dato eller aflyses. Vi opbevarer dine informationer i 5 år. Vi kan også benytte dine informationer til at sende dig tilbud om andre kurser eller arrangementer med mindre, du meddeler os, at du ikke ønsker at modtage dette. Vi videregiver eller videresælger ikke dine oplysninger til tredje part.

Forbehold  
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt force majeure lignende forhold.

Moms  
Undervisningen forbundet med sundhedspleje er ikke momspligtig.

Handelsbetingelser for kurser er til enhver tid underlagt de genereller forretningsbetingelser.

Opdateret: september 2018.

Du kan kontakte os her for flere informationer om hvordan, vi kan samarbejde i fremtiden.