Motorik

Motorik giver nærhed, kropsbevidsthed og glæde

Motorik er for dig, der har lyst til at lege med din baby og blive inspireret til at lege videre derhjemme. 

Hvad skal vi lave til Motorik?

Vi vil lege og lave en masse ballade. Vi skal synge og lave fagter og du får en kort introduktion til både BabyTegn og BabyMassage, som inddrages i vores leg.

Kurset henvender sig til dig, der vil lege med din baby. Det kræver ingen forudsætninger at deltage og der er ikke tale om egentlig træning, selvom vi nok skal komme til at svede lidt og få ømme lattermuskler.

Hvad skal jeg have med?

Vi har ALT i udstyr klar, så du blot skal tænke på dig selv og din baby. Husk dog løst tøj, der er plads til at røre sig i - gerne så vi kan pille strømperne af.

Hvornår kan jeg gå i gang?

Vi anbefaler at du venter til din baby er mindst tre måneder. Du kan i princippet starte før, men det er vores erfaring, at de helt nyfødte hurtigt udtrættes. Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål. Du kan få udbytte af Motorik til dit barn uanset alder. 

Vi bestræber os på at lave hold med jævnaldrene børn, men er du i tvivl, så kontakt os endelig.

Hvornår starter holdet?

På vores Facebookside kan du finde en holdoversigt. Du skal tilmelde dig ved at skrive en mail til info@babysolutions.dk. Hvis i er minimum 6 personer, der kender hinanden, så kan vi oprette et hold helt specielt til jer. Skriv og hør mere

Du kan kontakte os her for flere informationer om, hvordan vi kan hjælpe dig, din familie og dit barn til en god start på livet.

 Motorik