BabyTegn fremmer sproget, giver selvværd og styrker IQ´en

BabyTegn er en sjov og anderledes måde at kommunikere med din baby

Prøv kræfter med kommunikation i knæhøjde.

BabyTegn fremmer den sproglige udvikling og dit barns evne til at kommunikere mere målrettet. Det er et redskab til at kommunikere med dit barn i den periode, hvor din baby forstår det meste, men ikke formår at udtrykke sig med et verbalt sprog. BabyTegn hjælper dit barn til bedre selvværd og højere IQ.

Det lille barn kommunikerer med gråd, smil og bevægelser, men gennem BabyTegn kan du hjælpe dit barn til at sætte ”ord” på før det egentlige talesprog er udviklet. Når talesproget er udviklet forsvinder tegnene langsomt.

Hvad skal vi lave på Baby Tegn kurset?

På kurset kombinerer vi teori og praksis. Det er vores erfaring, at hvis du kender baggrunden for hvorfor, så er det også lettere at lære hvordan.

Du får altså både teori og dokumentation og du får det "i hænderne" gennem øvelser. Vi sætter fokus på, hvordan du let kan introducere BabyTegn og hvilken betydning det kan have på kommunikationen. Der vil være afsat tid til spørgsmål og tid til at have din baby med.

Hvornår kan jeg gå i gang?

Det mest optimale tidspunkt for at bruge BabyTegn er, når barnet er mellem 4-7 måneder, men vi anbefaler at starte lige efter fødslen for at få størst udbytte. Hvis dit barn er ældre kan du sagtens anvende tegn alligevel. Det er en helt fantastisk oplevelse at se dit barn lave det første tegn. Vi har erfaring for, at BabyTegn kan anvendes helt op til 3-års alderen.

Kan det skade sproget at bruge BabyTegn?

Nej, tværtimod. Du stimulerer og opfordrer til dit barns sproglige udvikling ved at bruge BabyTegn. Babyer, der anvender BabyTegn lærer hurtigere at tale end deres jævnaldrende. Det stimulerer barnets appetit til at kommunikere og fremmer barnets lyst og evne til at lære at tale.

Hvornår starter holdet?

Vi starter kurser løbende.Du skal tilmelde dig ved at skrive en mail til info@babysolutions.dk. Hvis i er minimum 6 personer, der kender hinanden, så kan vi oprette et hold helt specielt til jer. Skriv og hør mere

Du kan kontakte os her for flere informationer om hvordan, vi kan hjælpe dig, din familie og dit barn til en god start på livet.

430720_519160168096848_877720796_n