Efterfødselstræning

Træn din krop og find overskud efter fødslen

Graviditeten og fødselen kan være hårdt for dig og din krop, og det kan virke helt uoverskueligt at skulle arbejde sig hen mod den figur, man havde før, men sådan behøver det ikke at være. Med efterfødselstræning, har vi det hyggeligt samtidig med at vi strammer musklerne i mave, ryg, hofter og bækkenbund op igen. Gennem netop denne træningsform vil du ikke kun genvinde din figur, du vil også få et langt større overskud, sådan at du for alvor kan nyde tiden som nybagt mor.

Hvad skal vi lave til efterfødselstræning?

På vores efterfødselstræningshold vil vi komme ind på bækkenbundens opbygning og lære de øvelser som er bedst, når den skal styrkes igen. Vi skal også strække kroppen godt ud og løsne for de eventuelle spændinger som har ophobet sig gennem graviditeten, under fødslen og efter din fødsel. Samtidig vil vi genoptræne muskulaturen fra dit bækken til din nakke. Udover optræningen og afspændingen, vil du få instruktion i de mest skånsomme holde- og hvilestillinger, samt inspiration til at stimulere din baby.

Hvornår kan jeg gå i gang?

Vi anbefaler at du venter 8 uger efter fødsel. Især hvis du har haft problemer under fødslen - blevet syet, kejsersnit eller lignende. Helingstiden for kroppen efter fødsel er 6-8 uger. Træningen kombineres med lidt sundhedspleje og børnene er så meget som muligt med i undervisningen.

Hvornår starter holdet?

På vores Facebookside kan du finde en holdoversigt. Du skal tilmelde dig ved at skrive en mail til info@babysolutions.dk. Hvis i er minimum 6 personer, der kender hinanden, så kan vi oprette et hold helt specielt til jer. Skriv og hør mere

 Efterfoedselstraening