Arbejde eller familie

FOR MEDARBEJDERE:

På job igen efter barsel er til dig, der har overvejelser om, hvordan du får familieliv og arbejdsliv til at hænge sammen efter barsel. Vi ved, at familieliv og arbejdsliv hænger naturligt sammen og vi hjælper med at finde kerneværdierne for dig.

Når du er blevet afklaret med dine værdier i hverdagen gennem vores kursus, så kan vi efterfølgende tilbyde en individuel konsultation enten med dig alene eller sammen med din arbejdsgiver.

FOR VIRKSOMHEDER:

Er du virksomhed med medarbejdere på barsel kan vi hjælpe jer med at optimere jeres vigtigste ressource – medarbejderen og medarbejderens familie. Kun når medarbejderens bagland er i balance kan medarbejderen yde det ypperligste på arbejdspladsen.

Sammen med virksomheden og medarbejderen arbejder vi fremad mod nye leveregler og skræddersyede muligheder.

Balance _COLOURBOX1017790

Igennem et kort coachingforløb klarlægges ønsker, muligheder og behov. I samarbejde med virksomheden tilstræber vi, at tilgodese ønsker og tænke bredt og alternativt for at få en medarbejder i topform og i balance med sit familieliv og arbejdsliv.

En medarbejder, der udnytter hele sit potentiale og som er i god harmoni undgår stress og udbrændthed og skaber resultater.

Baby Solutions udarbejder et skræddersyet forløb for virksomheden, så tema og indhold stemmer overens med virksomhedens behov og forventninger.

Du kan kontakte os på e-mail for flere informationer om hvordan, vi kan hjælpe dig og din familie til et bedre liv.